2018 bude rok plný satisfakcí

27.12. 2017Lenka6647x

Rok 2017 byl ve znamení změn. Kdo to nevěděl a nebo nebyl připravený, byl to pro něho určitě těžký rok. Hodně věcí totiž skončilo. Z konců ale nemůžete být smutní! Jestliže se nezasekneme v minulosti, kdy stále svoje myšlenky a svou duši trápíme přemíláním o tom, co bylo a coby kdyby – jak to mohlo být, pak každý konec jen uvolní místo pro něco nového a lepšího. Jestli v tuto chvíli kroutíte hlavou, že to rozhodně ne-e, tak je to jenom tím, že čas Vám ještě neukázal, že to tak je. Čas totiž vždy ukáže, že konec čehokoliv jen udělal nové místo pro něco ještě báječnějšího. 🙂

 

A přesně tomu bude nakoněn celý rok 2018. Přečetla jsem hodně predikcí a byla jsem doopravdy ráda, že všechny informace, které se ke mě dostaly, měly stejné poselství:

ROK 2018 BUDE ROKEM SATISFAKCÍ! 🙂

 

Rok satisfakcí

Co to pro nás vlastně znamená? Křivdy, u kterých čekáme na omluvu, které se nám staly a nebo rány na duši, které jsme utrpěli, budou zahojeny, protože se nám dostane satisfakce – zadostiučenění. 🙂 Platí to například i ve Vaší kariéře, když děláte práci, za kterou se Vám nedostává dostatečné odměny, tak buď najdete úplně novou nabídku práce, kde již oceněni budete a nebo Vám zaměstnavatel přidá a nebo Vás povýší a Vy se tak konečně dočkáte a Vaše duše pocítí klid.

 

Stejný vzorec můžete čekat i u vztahů. Dostane se Vám omluvy a nebo budete svědky, jak boží mlýny zrychlily a konečně zapracovaly tam, kde měly a na tom, na kom měli. 😀 Každý jsme přece svého štěstí strůjcem a vrací se k nám, co jsme provedli a nenapravili.

 

Zní to krásně, co myslíte? 🙂 Pamatujte ale také na to, že vše bude fungovat i opačně! Jestli jste Vy sami provedli něco, co si žádá nápravu a z čeho máte černé svědomí, udělejte maximum pro nápravu, ať Vás energie nedožene sama a tím Vás nesemele a nedostane. Kdo má svědomí čisté, může se těšit na rok hojnosti. 🙂

 

A teď přijde ještě jedno ALE

Jak už víte, samo se nic nestane a náhody neexistují – maximálně dají hodně práce. 😀 Nestane se ani Vám nic jen tak. KONEJTE!!! 😀 Nečekejte v koutě! Buďte aktivní! Jestli se cítíte nedocenění v jakékoliv oblasti, zamyslete se nad tím, co sami můžete udělat a v čem sami můžete jít naproti zlepšení a změně a začněte dělat potřebné kroky.

Vše bude ve Vašich rukou. Nemáte se čeho bát! I kdybyste napoprvé nepochodili, není to prohra. Berte to jako jasný signál, že to nebylo pro Vás a pokračujte. Vaše situace se odmítnutím nijak nezměnila ani nezhoršila a proto můžete dál pokračovat, dokud nedostanete své ano. 🙂

 

Udělejte plán!

Pořád se v tomto opakuji, ale je třeba si připomínat. Napište si do jednoho sloupce, co chcete vyřešit a pak si na každou další samostatnou stránku napište, jak chcete, aby to dopadlo, co by pro Vás bylo úplně to nejvíc nej a hlavně, co pro to můžete udělat:

  • Jaká má být situace?
  • Kdy se do čeho můžete pustit?
  • Jak bude nejlepší, abyste se chovali?
  • Jak se na to můžete připravit a co pro to ještě můžete udělat?

A teď to nejdůležitější, na co se často zapomíná v plánu:

NAPROSTO PŘESNĚ SI POPIŠTE, PROČ TO, CO CHCETE, VLASTNĚ CHCETE!

 

Nezpomínejte na svoje proč! NIKDY!!! Je to ten motor, který Vám možná do teď chyběl. Neustálé připomínání si toho, proč si přejete, co si přejete, Vás udrží na cestě, která Vás dovede od místa kde teď jste tam, kde chcete být.

 

Jestli nyní nevíte, co chcete a nejste si jistí ve svých snech, můžete udělat bilanci a zhodnocení roku 2017 a od toho se odpíchnout. Určitě bude co vylepšovat.

 

Co pro Vás můžu udělat já

Těšte se!!! Zasloužíte si svoje ohodnocení, zasloužíte si, aby vše vyšlo podle Vašich představ. Zasloužíte si svou satisfakci! Jak ve vztazích, tak v práci či ve své finanční situaci. A jak už to tak bývá, já Vám můžu pomoct! 🙂 Pro začátek roku, kdy je úplně nový start jako na dlani, mám pro Vás akce. Přináším Vám je už teď, ať 1. ledna můžete zasednout a začít.

„Jak na nový rok, tak po celý rok.“

 

Čím dřív začnete, tím dřív nastanou změny, jako se vším. Vyberte si balíček, který bude pro Vás jako dělaný.

  • Akcelerátor přání Vám vnese do života rovnováhu a ve spojení s e-booky bude Váš posun o to rychlejší.
  • Modrý e-book ve Vás nastartuje energii, posílí sebevědomí a popere se se strašáky z Vaší minulosti.
  • Bílá e-kniha Vás dostane do akční fáze plněný přání, naučíte se pracovat se svou intuicí a nebo si položíte těžkou otázku ohledně ceny za úspěch.

 

Zpracovávejte informace, které si přečtete tak důkladně, jak jen budete moci!!! Nepřecházejte dál, dokud se Vám nový způsob myšlení a nebo nová technika nevžije. Když to tak uděláte, tak se vyhnete tomu, že budete potřebovat víc a víc literatury a podnětů a Váš život se bude posouvat po troškách.

 

Stejně tak se můžete těšit na nové semináře! 🙂 Jestli už jste u mě byli na Startovní čáře pro sny, můžete se těšit na navazující témata:

  1. O blocích v naší mysli a také o –
  2. akční fázi a Vortexu a jak dosáhnout vyčištění energie pro to, aby se Vám sny plnily obratem. Proč tomu tak je?

Když zbavíte svou přací energii všech starchů a obav, přání se splní obratem.

 

A to my přece všichni chceme. 🙂

 

Těším se na rok 2018! Mám svá zákoutí, která si zaslouží satisfakci. Jak je to u Vás? Čím začnete Nový rok? Nezapomínejte na:

JAK NA NOVÝ ROK, TAK PO CELÝ ROK! 🙂

 

 

Když jsem prošla osobní krizí v letech 2010-2014, uvědomila jsem si, na čem doopravdy záleží a začala hledat způsoby, jak změnit svůj život. A našla jsem. Dnes mám vlastní systém osobního rozvoje a vítám na svých stránkách každého, kdo chce také žít život svých snů. Více o tom kdo jsem, zjistíte tady>>